Cadouri extravagante primite de vedete

Cuprins

În lumea strălucitoare a celebrităților, gesturile extravagante de generozitate sunt la ordinea zilei. Vedetele nu doar își impresionează fanii cu luxul sau talentul lor, ci și își încântă partenerii de viață sau prietenii apropiați cu cadouri care duc luxul și rafinamentul la un alt nivel.

Și nu, nu este vorba de cadouri clasice precum portofele pentru bărbați sau flori pentru femei, ci de mult mai mult decât atât.

Kim Kardashian – brățară de 73.000 dolari, inel de logodnă de 4 milioane de dolari

Kim Kardashian poate fi considerată una dintre cele mai răsfățate soții de pe planetă, cu un soț care se comportă mai mult ca un prinț din basme. În 2013, de Ziua Îndrăgostiților, Kanye West i-a făcut un cadou extravagant, o brățară Cartier în valoare de 73.000 de dolari. Bijuteria era o reprezentare luxuriantă a unei pantere, încrustată cu diamante și ochi de smarald, purtată pe o manșetă neagră cu fire de aur alb. 

Dar asta nu a fost singurul gest spectaculos. De-a lungul anilor, Kanye i-a oferit Kimi mai multe bijuterii impresionante, inclusiv un inel de logodnă cu un diamant evaluat la 4 milioane de dolari. Kim a făcut atât de multă publicitate acestei bijuterii prețioase încât a fost victima unui jaf într-un hotel din Paris.

Victoria Beckham – colier cu rubine și diamante de 8.000 dolari

David Beckham, celebrul fost fotbalist nu doar că își demonstrează afecțiunea față de soția sa, Victoria, prin gesturi mari și scumpe, dar și prin atenție la detalii. Într-o lume a excesului și a opulenței, Beckham se remarcă prin echilibrul său între generozitate și chibzuință. Un exemplu elocvent este momentul din 2011, când Beckham i-a oferit Victoriei un colier strălucitor, încrustat cu rubine și diamante, cu o valoare de aproximativ 8000 de dolari. 

Pentru multe cupluri, o astfel de sumă ar putea părea modestă, dar în cazul lor, gestul este încărcat de semnificație și afecțiune profundă.

Deși David Beckham se bucură de o avere colosală, el preferă să nu își arunce banii în stânga și în dreapta, ci să investească în gesturi care să reflecte dragostea și prețuirea sa pentru partenera sa de viață. Este un om care înțelege că valoarea unei bijuterii sau a unui cadou nu se măsoară doar în bani, ci și în semnificația emoțională pe care o poartă. 

Astfel, fiecare dar oferit de Beckham este însoțit de gânduri sincere și de dorința de a-i aduce zâmbetul pe buze soției sale. Este un exemplu de cum gesturile simple, dar pline de iubire, pot avea un impact imens într-o relație.

Thalia – autoturism Tesla

În preajma împlinirii a 46 de ani, Thalia, faimoasa artistă mexicană, a primit o surpriză memorabilă din partea soțului ei, impresarul Tommy Mottola. Tommy a făcut gestul memorabil oferindu-i Thaliei un automobil de lux alb, de la Tesla Motors. 

Într-o scenă desprinsă parcă din filme, el a însoțit momentul cu cântarea melodiei “La mulți ani”, alături de coloana sonoră a lui Katy Perry, “Birthday”. Copleșită de emoție, Thalia a răspuns simplu și cu drag: “Ești nebun, te iubesc!” 

Reacția lor a devenit rapid subiect de discuții pe rețelele sociale, captivând atenția și stârnind invidia și admirația fanilor lor din întreaga lume.

Russell Brand – călătorie în spațiu de 144.000 dolari

Într-o demonstrație de generozitate și originalitate, Katy Perry l-a surprins pe Russell Brand cu un dar neobișnuit și spectaculos de ziua lui de naștere, pe vremea când erau împreună: o călătorie în spațiu la bordul unei aeronave speciale. 

Această experiență extraordinară a costat-o pe Katy aproximativ 100.000 de lire sterline, echivalentul a aproximativ 144.000 de dolari. În plus față de această aventură cosmică, cântăreața a creat o atmosferă autentică de explorare spațială, îmbrăcându-se într-un costum de astronaut, iar petrecerea a fost decorată tematic, inclusiv tortul aniversar pe care a ales să îl decoreze cu steagul Marii Britanii. 

Gestul ei nu numai că a evidențiat spiritul său excentric și iubirea pentru partenerul său, dar a transformat și ziua de naștere a lui Russell Brand într-o experiență cu adevărat memorabilă și de neuitat.

Kanye West – Lamborghini de 750.000 dolari

Kim Kardashian a făcut o impresionantă declarație de dragoste pentru iubitul ei, Kanye West, când l-a surprins cu un cadou de excepție la împlinirea vârstei de 35 de ani: un Lamborghini. Această mașină de lux, cunoscută pentru performanțele sale excepționale și designul său iconic, a fost achiziționată de către Kim cu suma impresionantă de 750.000 de dolari. 

Acest gest extravagant a demonstrat încă o dată generozitatea și devotamentul lui Kim față de Kanye, arătând că nu se teme să facă investiții mari pentru a-i arăta iubirea și aprecierea ei. Prin darul acesta scump, Kim a creat o amintire de neuitat și a subliniat, încă o dată, statutul lor de cuplu extrem de influent și extravagant.

Justin Theroux – tablou de 450.000 dolari, motociclete de 55.000 dolari și o jachetă de 12.000 dolari

Justin Theroux - tablou de 450.000 dolari, motociclete de 55.000 dolari și o jachetă de 12.000 dolari

Sursa foto

Cu o avere estimată la 120 de milioane de dolari, Jennifer Aniston nu se sfiește să cheltuie pentru cei dragi. Ea i-a făcut un cadou impresionant iubitului ei, Justin Theroux, pe vremea când formau un cuplu: o jachetă de piele ce a aparținut legendarului James Dean, evaluată la 12.000 de dolari. 

Dar generozitatea lui Aniston nu s-a oprit aici. Cadoul a inclus și un tablou semnat de Genn Ligon, evaluat la 450.000 de dolari, precum și două motociclete, un Ducati în valoare de 33.000 de dolari și un Harley Davidson de 22.000 de dolari. 

Cadourile extravagante oferite și primite de vedete nu sunt doar simple gesturi materiale, ci reflectă adesea angajamentul profund și afecțiunea pe care aceste persoane celebre le poartă pentru cei dragi. 

Fie că este vorba de bijuterii prețioase, aventuri exotice sau gesturi inedite, aceste cadouri sunt semnele unei relații speciale și a unei vieți de lux în lumea celebrității. Prin gesturile lor, vedetele inspiră și fascinează, aducând o notă de strălucire și glamour în viețile celor din jurul lor.

Articole Asemănătoare

Cum își mențin vedetele casele mereu impecabile – trucuri utile 

Timp de citit: 5:21 min

Locuințele vedetelor par mereu perfecte, indiferent dacă sunt în fața camerelor de filmat sau în imagini de paparazzi. De la curățenia impecabilă până la designul interior sofisticat, vedetele știu cum…

Vezi articolul

Vedete americane care au devenit cunoscute pentru operațiile estetice

Timp de citit: 5:28 min

Vedetele americane au fost mereu în centrul atenției publicului, iar mulți dintre acești artiști și celebrități au ales să recurgă la operațiile estetice pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Acest fenomen…

Vezi articolul

Vedete Nud – ce vedete au pozat nud pentru reviste?

Timp de citit: 6:47 min

Vedetele care au ales să pozeze nud au mereu atras atenția publicului și au stârnit discuții aprinse în industria entertainment-ului. De-a lungul timpului, numeroase personalități cunoscute din lumea filmului, muzicii,…

Vezi articolul